Veel gestelde vragen (FAQ)

FAQ

Hier staan antwoorden op de veel gestelde vragen over de FSR-CHECK; ons product waarmee u subsidies kunt benutten.

V: Kan ik bij jullie langs komen?

A: Ja, het is zeker mogelijk om bij ons langs te komen. Bel en maak eerst een afspraak hiervoor via onze klantenservice.

V: Waar zijn jullie gevestigd?

A: Wij zitten in het Bedrijvencentrum Boschman, vlak bij Ikea, Makro en de Media Markt op het bedrijventerrein Nieuwgraaf, gevestigd aan Stenograaf 3 te Duiven. Dit bevindt zich aan de A12 nabij Arnhem.

V: Kunnen jullie informatie over het product per post versturen?

A: Uiteraard. Op aanvraag kunnen wij u hiervan voorzien.

V: Kunnen jullie de subsidiemogelijkheden die in het rapport staan ook garanderen dat deze toegekend worden?

A: Wij niet, wel de subsdieverstrekker(s). Zij bepalen immers aan de hand van de voorwaarden die door hen gesteld zijn en de naleving daarvan of u definitief in aanmerking komt voor de regelingen. Uiteraard nemen wij de regelingen mee die actueel zijn en welke u kunt aanvragen.

V: Waarom zou ik jullie nodig moeten hebben? Kan mijn boekhouder dit niet regelen?

A: De boekhouder kan u helpen met een aantal regelingen, toch is dit een vak apart en is een boekhouder niet gespecialiseerd om alle regelingen grondig uit te zoeken en deze voor u aan te vragen. Los daarvan brengt een boekhouder u vaak kosten in rekening die vaak hoger zullen liggen dan onze vaste prijs.

V: Welke subsidies zijn er dan voor mij? Kunnen jullie mij een concreet voorbeeld geven?

A: Aan de hand van de intake bepaalt u in welke richting wij moeten zoeken naar regelingen. Tijdens de intake kunnen wij relevante regelingen met u bespreken, echter bepalen de specialisten of deze regelingen ook daadwerkelijk voor u van toepassing zijn. Deze worden dan opgenomen in het rapport. Kortom; zonder ons uitgebreid onderzoek, kunnen wij u hier geen concreet antwoord op geven. Hier is de FSR-CHECK voor.

V: Kunnen jullie mij vertellen over wat voor subsidie bedragen we het hebben?

A: Niet direct, omdat dit per subsidie varieert. Zodra het onderzoek is afgerond worden alle regelingen met alle details zoals te behalen subsidiebedragen, beschikbare budgetten, looptijden etc. opgenomen in het rapport. Hier vindt u alle antwoorden op uw vragen. Tevens krijgt u 100% Prestatiegarantie waarmee wij u garanderen dat de gevonden regelingen een totale waarde van minimaal € 2.000,- zullen vertegenwoordigen. Onze ervaring leert echter dat dit heel gauw oploopt tot (tien) duizenden Euro’s.

V: Waarom moet ik de kosten voor het onderzoek vooraf betalen?

A: Wij reserveren tijd bij de specialisten voor uw onderzoek. Dit kost geld. Om de kosten voor u zo laag mogelijk te houden werken wij met korte lijnen. U weet van te voren waar u aan toe bent, maar wij ook. En dat bespaart tijd en geld. Bovendien is het product wat wij leveren kennis. Iets wat wij uit handen geven en niet terug kunnen nemen bij het verstrekken van het product.

V: Werken jullie voor de overheid?

A: Nee, wij zijn een zelfstandig bedrijf maar werken nauw samen met diverse (overheids)instanties en andere organisaties. Zie onze referenties voor de voorbeelden.

V: Hoe kijken jullie specifiek naar mijn bedrijf?

A: Door middel van een intake krijgen de specialisten inzicht in uw bedrijf. Daarnaast worden onze specialisten dagelijks op de hoogte gehouden van alle veranderingen binnen de subsidiewereld. Aan de hand van uw specifieke wensen en de ontwikkelingen binnen een branche, regio of werkgebied kunnen zij in kaart brengen welke relevante zaken voor u van toepassing kunnen zijn. Indien nodig nemen zij naderhand nog contact met u op om de match verder te verfijnen. Hoe meer input u levert, hoe meer mogelijkheden wij voor u er uit kunnen halen.

V: Ben ik verplicht om de subsidies door jullie te laten aanvragen?

A: In tegenstelling tot veel andere partijen waarbij u dit opgelegd wordt, bent u bij ons hier helemaal vrij in. U mag het zelf doen of uitbesteden aan een andere partij. Uiteraard kunnen wij dit ook voor u doen. Dit doen wij  standaard op No Cure No Pay basis tegen een basiscommissie van 15% over de te ontvangen subsidiemogelijkheden. Ook staan wij open voor afwijkende afspraken. Neem altijd contact met ons op voor een maatwerk aanbod.