Referenties en succesverhalen

referenties

Referenties en succesverhalen; onze klanten zijn onze inspiratiebron!

Voortdurend verbeteren wij onze diensten en producten. Onze activiteiten baseren wij op de behoefte van onze klanten. Klanttevredenheid is ons hoogste doel. In de afgelopen jaren hebben wij succesvol duizenden ondernemers mogen begeleiden bij subsidie-gerelateerde zaken. SubsidieNetwerk gebruikt alleen heldere taal. U weet zo precies waar het om gaat en waar u aan toe bent. Kwaliteit is ons permanente streven. Keer op keer wordt dit door onze opdrachtgevers bevestigd. Eén voor één hebben wij ze allemaal weten tevreden te stellen. Hieronder vindt u een greep uit de succesverhalen.

KONINKLIJKE HORECA NEDERLAND – WOERDEN

In samenwerking met de KHN (Koninklijke Horeca Nederland) en het Ministerie van Veiligheid & Justitie zijn in totaal 3.904 ondernemers in de regio Rotterdam, Amsterdam en Limburg in 2012 benaderd om een quick scan voor de veiligheid uit te laten voeren. Ruim 800 van deze ondernemers hebben meegedaan aan deze actie en de meesten hebben tevens ook een gratis afroomkluis ontvangen ter voorkoming van overvallen.

Diverse divisies van de Universys familie zijn bij deze actie betrokken geweest, waarbij ons callcenter (CallSys) verantwoordelijk is geweest voor de telefonische acquisitie en backofficewerkzaamheden.

POLITIE KEURMERK VEILIG WONEN / STICHTING VEILIGHEIDS ADVIEZEN KEURMERK – SITTARD

Als onafhankelijk, professioneel en gecertificeerd adviesbureau voor het Politie Keurmerk Veilig Wonen© heeft het Politie Keurmerk Preventieteam Limburg van de Stichting VAK enkele jaren samengewerkt met het bedrijf Universys. Vanuit hen professioneel call center benaderden zij in 2011 en 2012 voor ons MKB-ondernemers en ondernemers van Fastfoodbedrijven in de provincie Limburg. In totaal hebben wij in die twee jaren ongeveer 1.000 veiligheidscans uit kunnen voeren en hebben ondernemers geholpen met het aanvragen voor subsidie in het kader van de regeling Veiligheid Kleine Bedrijven. Wij kennen Universys en zijn medewerkers als gedreven, efficiënt opererend en probleemoplossend meedenken, waarbij kwaliteit uiteraard ook hand in hand gaat met commercie.

caryvangestel

C.A.J. (Cary) van Gestel
Voormalig regionaal coördinator PKVW®
Voormalig directeur Stichting VAK
Sittard

Doorgaans voeren wij regelmatig FSR-CHECK’s uit voor de onderstaande organisaties en/of hun franchisers: