Uw betrouwbare subsidiepartner

over ons

UW BETROUWBARE SUBSIDIEPARTNER

SubsidieNetwerk behoort tot de Universys familie. Deze divisie houdt zich vooral bezig om het ondernemen en dus de ondernemers te voorzien van financiële stimuleringsregelingen waaronder subsidies en andere regelingen. Omdat dé ondernemer altijd wel een extra financiële steun kan gebruiken, is het daarom ook belangrijk te achterhalen welke mogelijkheden er allemaal zijn. Er zijn honderden subsidiemogelijkheden waar miljarden Euro’s mee gemoeid zijn. SubsidieNetwerk, de naam zegt het al, is een netwerk van organisaties en professionals waar veel kennis ligt op gebied van het verkrijgen van gelden vanuit deze regelingen. Er is een goed, helder en een eerlijk product ontwikkeld, waarmee iedere ondernemer op maat kan laten uitzoeken wat er allemaal voor hem mogelijk is. Het allermooiste is dan ook, dat indien niets mogelijk is (een uitzonderlijk geval), de ondernemer in kwestie ook niets hoeft te betalen voor het onderzoek.

(Zie: FSR-CHECK)

universys group

Universys Group is een multifunctioneel bedrijf, welke in 2007 is opgericht als een organisatieadviesbureau en inmiddels uitgegroeid tot een ‘instituut voor ondernemers’. Het bedrijf houdt zich voortdurend bezig om het ondernemen te moderniseren, optimaliseren en succesvoller te maken.

Samenvoeging van de woorden universum, universeel en systeem vormen de naam Universys. Het universum staat voor heelal; groot en oneindig. Universeel betekent algemeen, allesomvattend en multifunctioneel. Systeem staat voor methode. Samengevat staat Universys voor groot, oneindig aan oplossingen, kent weinig beperkingen, is flexibel en dus inzetbaar voor uiteenlopende zaken. En past bewezen methoden toe om de opdrachten tot een succes te brengen, maar wel met unieke resultaten.

Qua kleur is gekozen voor rood, blauw en groen. Niet toevallig; want dit zijn de drie primaire kleuren (bij additieve kleurmenging) waarmee je de andere kleuren kunt vormen. De betekenis hierachter is diversiteit; wij doen graag zaken met iedereen en staan altijd open voor nieuwe ideeën.

GOED GEORGANISEERD…

Een goede organisatie van uw zaken vormt de basis voor uw succes. Een goede management, stabiele en moderne automatisering, maar ook een effectieve en multifunctionele website vormen tegenwoordig de basis voor elke onderneming.

Universys Group heeft deze belangrijke elementen zelf in huis en biedt talloze faciliteiten als ‘pakketten’ aan. Afhankelijk van uw budget, kunt u alles in huis halen wat u nodig heeft, zonder vaste verplichtingen (zoals arbeidsovereenkomsten, servicecontracten etc.). Vooral voor starters en kleine bedrijven is het erg interessant om gebruik te kunnen maken van veel zaken, zonder hoge investeringen. Overigens bieden wij iedereen maatwerkoplossingen. Wij kunnen u precies datgene aanbieden, welke u zelf wilt of daadwerkelijk nodig heeft. Tussentijds kunnen er altijd wijzigingen doorgevoerd worden. U hoeft zich alleen nog maar bezig te houden waar u goed in bent; ondernemen. De rest doen wij voor u, zodat u het nóg beter kunt!

Elke klant krijgt individuele aandacht en aanpak, van begin tot het eind. Ongeacht of u ons voor een paar uur nodig heeft of een paar maanden of jaren, wij gaan even professioneel om met elke opdracht. Elke klant is even belangrijk voor ons en krijgt altijd de volledige aandacht van ons!

HET SYNONIEM VOOR SUCCES

Universys Group is het synoniem voor succes; alle opdrachten die tot op heden zijn uitgevoerd, zijn uitgevoerd tot de volle tevredenheid van onze klanten. Het bewijs is dat wij een erg lange lijst hebben van belangrijke referenties zoals diverse Ministeries en departementen, belangenorganisaties zoals de Koninklijke Horeca Nederland en Slachtofferhulp Nederland, grote organisaties zoals ABN Amro Bank, SNS Bank, maar zeker ook namen in de commerciële sector zoals Unamic/HCN (Xerox Groep) en Eismann zijn hier slechts enkele voorbeelden van. Het geheim achter deze successen is gebaseerd op de bedrijfsfilosofie: “het zaken doen begint pas als de klant binnen is”. Daarmee benadrukken wij hoe belangrijk wij het vinden om onze klanten zo goed mogelijk te behandelen, juist als wij ze eenmaal als klant al ‘binnen’ hebben. Geen loze beloften, maar daden dus.

Zie: www.universys.nl voor de officiële website van Universys Group