Meer financiële ruimte met onze FSR-Check

succes

Het is bewezen dat een ondernemer enkele duizenden Euro’s per jaar aan subsidies misloopt door gebrek aan kennis of tijd. Onze ervaring van de afgelopen twaalf jaar leert dat er vrijwel voor iedere onderneming subsidiemogelijkheden zijn. Wij helpen ondernemers met het verkrijgen van relevante subsidies en andere financiële stimuleringen. Met onze FSR-Check weet u precies waar u aan toe bent en haalt u de gelden binnen waar u recht op heeft.

Subsidiegarantie van ten minste € 2.000,-
Wij houden met u een intake om uw onderneming in kaart te brengen. Vervolgens maken onze subsidiespecialisten een match tussen uw huidige en toekomstige bedrijfssituatie en alle bestaande subsidiemogelijkheden en financiële stimuleringen. Na circa drie à vier weken ontvangt u een uitgebreid rapport met uw subsidiemogelijkheden. Wij garanderen dat de door ons gevonden mogelijkheden minimaal € 2.000,- zullen vertegenwoordigen. Deze prestatiegarantie krijgt u na uw aanmelding zwart op wit van ons. Lukt dit ons niet? Dan krijgt u de kosten voor het onderzoek teruggeboekt op uw rekening.

Lage eenmalige kosten
De FSR-Check kost € 495,- excl. BTW. Voor dit bedrag krijgt u een uitgebreid onderzoek naar alle relevante subsidie- en andere financiële stimuleringsregelingen. De uitkomst wordt in een rapportvorm naar u verzonden.

Ondersteuning en nazorg
Wanneer u een FSR-Check heeft afgenomen en een rapport ontvangen, profiteert u zes maanden lang van support rondom al uw vragen over de regelingen die opgenomen zijn in uw rapport. Indien u de gevonden mogelijkheden vervolgens door ons wilt laten verzorgen, dan kunnen wij dit in overleg realiseren op basis van No Cure No Pay.

Persoonlijk contact, indien gewenst bij u op locatie
Wilt u een persoonlijke intake, dan kan dit uiteraard. U bent van harte welkom bij ons op locatie. Indien u hier gebruik van wilt maken, kunt u hiervoor een afspraak maken met onze klantenservice. Deze optie kost u niets extra. Heeft u liever dat een specialist naar u toe komt? Dit kan tegen een meerprijs van € 100,- (excl. BTW).

Wij staan altijd voor u klaar
Bel ons op werkdagen tussen 09:00 – 17.00 uur op telefoon: 026-2600000 en wij kunnen u verder helpen en aanmelden.

Direct aan de slag
Indien gewenst kunt u zich ook direct zelf aanmelden. Klik hiervoor op de volgende link: AANMELDEN