FSR-CHECK : Snel en eerlijk subsidieadvies

succes

MAXIMALISEER UW FINANCIËLE RUIMTE MET DE FSR-CHECK; SNEL EN EERLIJK SUBSIDIEADVIES

Onze ervaring van de afgelopen tien jaar leert dat er vrijwel voor iedere onderneming diverse subsidiemogelijkheden zijn. Veel ondernemers ervaren het aanvragen van subsidies als een moeilijke materie waardoor de mogelijkheden onbenut blijven. Wij helpen ondernemers met het verkrijgen van relevante subsidies, kredieten en/of fiscale regelingen. Met onze FSR-CHECK weet u precies waar u aan toe bent. FSR staat voor Financiële StimuleringsRegelingen.

VOORAF DUIDELIJKHEID & ZEKERHEID

Wij houden met u een intake om uw onderneming in kaart te brengen. Vervolgens maken onze subsidiespecialisten een match met uw huidige en toekomstige bedrijfssituatie, alle bestaande subsidiemogelijkheden en financiële stimuleringen. Wij werken snel. Binnen enkele werkdagen na de telefonische intake ontvangt u bericht of wij raakvlakken hebben kunnen vinden met regelingen. Na circa vier weken ontvangt u dan een uitgebreid rapport met relevante subsidiemogelijkheden en andere Financiële StimuleringsRegelingen. Wij garanderen dat de door ons gevonden mogelijkheden een totale waarde van minimaal € 2.000,- zullen vertegenwoordigen. Deze prestatiegarantie krijgt u na uw aanmelding zwart op wit van ons. Lukt dit ons niet? Dan krijgt u de kosten voor het onderzoek binnen 7 dagen teruggeboekt op uw rekening.

EENMALIGE INVESTERING

De FSR-CHECK kost € 495,- excl. BTW. Voor dit bedrag krijgt u een gedegen onderzoek naar alle relevante subsidie- en andere Financiële StimuleringsRegelingen. De uitkomst wordt in een rapportvorm per post naar u verzonden.

ONDERSTEUNING

Wanneer u een FSR-CHECK heeft afgenomen en het rapport ontvangen, profiteert u 3 maanden lang van telefonisch en/of email-support rondom al uw vragen over de regelingen die opgenomen zijn in uw rapport. Indien u de gevonden mogelijkheden vervolgens door ons wilt laten verzorgen, dan kan dat. In overleg kunnen wij dit doen op basis van No Cure No Pay. Over de te ontvangen subsidies betaalt u gemiddeld een commissie van 15% aan ons.

LIEVER (BIJ U) OP LOCATIE?

Prefereert u een persoonlijke intake, dan kan dit uiteraard ook. U bent van harte welkom bij ons op locatie. Indien u hier gebruik van wilt maken, kunt u hiervoor een afspraak maken met onze klantenservice. Deze optie kost u niets extra. Heeft u liever dat een specialist naar u toe komt? Dit kan tegen een meerprijs van € 200,- (excl. BTW).

METEEN AAN DE SLAG

Bel ons op werkdagen tussen 09:00 – 17.00 uur op telefoon: 026-2600000 en wij kunnen u verder helpen en aanmelden. U kunt zich ook zelf aanmelden door te klikken op deze link: AANMELDEN.